danas u graberju

eTV: Posjetili smo Gospodarski sajam u Graberju i pitali nekoliko poduzetnika o njihovoj ponudi

Objavljeno: 15.10.2016. 13:29

Zadnja izmjena: 15.10.2016. 14:30

Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Danas je živo na Gospodarskom sajmu u dvorani Graberje, svoje proizvode i usluge predstavlja rekordni broj izlagača, a na pozornici se neprestano održava kulturno-glazbeni program. Brojnost posjetitelja je zavidna, kao i njihov interes za ponudu, tako da je sada odlična prilika da na zanimljiv način provedete ovu inače tmurnu subotu.

Navratili smo do nekoliko štandova i pitali izlagače što nam imaju za ponuditi, pa pročitajte njihove izjave, pogledajte video i fotogaleriju s današnjeg sajma. Marko Kovač dolazi iz firme MG Kovač Federi.

- Bavimo se proizvodnjom opruga, koje se mogu koristiti u poljoprivredi, domaćinstvu i industriji - primjerice, garažna vrata ili mašine za sijeno, rezanje limova i slično. - objasnio je gospodin Kovač.

Na Sajmu je prisutan i AutoCentar Kos:

- Uz postojeću ponudu vozila - Reanul, Dacia i Nissan - upravo smo dobili i Mazdu, premium segment, od male Mazde 2 pa do crossovera CX 5. - izjavio je njihov predstavnik Karlo Trstenjak.

Od autokuća na Sajmu izlaže i Presečki grupa.

- Došli smo predstaviti teretni program - od pick-upova do lakih kamiona ISUZU. - izjavio je njihov predstavnik.

U domeni usluga ističe se štand zaštitarske tvrtke Arsenal Ivezić.

- Vršimo usluge tjelesne zaštite, tehničke zaštite, nudimo video nadzor, protuprovalu,  vatrodojave, bežične i žičane sustave. - objasnio je ukratko njihov predstavnik.

Varaždinska tvrtka Mediem d.o.o. postoji već 13 godina, a prvi put se pojavljuju na ovakvom sajmu.

- Odlučili smo u suradnji s mađarskim partnerima predstaviti svjetskoj javnosti jedan novi uređaj za dezinfekciju, sterilizaciju i oplemenjivanje prostora. - izjavio je predstavnikk tvrtke Zlatko Mehun.

Na Sajmu je prisutna i tvrtka Lider Interijeri iz Zagreba.

- Bavimo se opremanjem interijera, kako privatnih kuća tako i poslovnih prostora. Nudimo izradu kuhinja, spavaćih i dnevnih soba, uredskih namještaja, te se bavimo projektnim poslovima i izradom namještaja po mjeri. - izjavila je predstavnica tvrtke.

Izjave i odabrane proizvode možete pogledati na ovom videu, a potom pregledajte i našu foto-galeriju.

 

 

Komentari