Flora Centrum Mundi

Posjetitelji i izlagači Sajma cvijeća: „Puno je bolje nego inače“, sve spremno za Grdovića!

Objavljeno: 07.05.2016. 18:58

Zadnja izmjena: 07.05.2016. 22:23

Ludbreški sajam cvijeća započeo je jučer, a današnja je opuštena atmosfera na glavni gradski trg pozvala mnoge - strane goste, roditelje s djecom, zaljubljenike u botaniku...

„Atmosfera na ovogodišnjem Sajmu cvijeća je jako dobra. Rekla bih da je puno bolje nego prošle godine. Organiziran je i bogat program koji ne objedinjuje samo cvjećarstvo – izložbe, koncerti… Jedino što je ove godine negativno je to što nas je zanemarilo Ministarstvo poljoprivrede. Ovakvu bi manifestaciju morali doći pogledati“, rekla je Sanja Lilek, cvjećarka iz Kapele Podravske.

Ludbreška izlagačica Jelena Filipašić sretna je što je Sajam, kako kaže, „poslužilo vrijeme“. Desetominutna kiša, koja je pala u popodnevnim satima, nije otjerala prisutne: „Kiša je uvijek zeznula i izlagače i posjetitelje jer ju je dosad uvijek bilo. Ova današnja bila je jedva primjetna.“

„Ovdje sam treći put i uvijek me iznova iznenadi program. Ljudi su dobre volje, zanimljivo je i sviđa mi se. Sigurno ću doći i sljedeće godine“, otkriva Marija Daničić, jedna od posjetiteljica.

Aleksandar Horvat, organizator izložbe bonsaija u ludbreškom dvorcu Batthyany, sretan je odazivom. Kaže da su posebne pohvale stigle od posjetitelja koji su stigli izvan Ludbrega. 

Posjetitelje će navečer, od 8 sati, u šatoru u blizini glavnog trga zabavljati Mladen Grdović. U fotogaleriji pogledajte atmosferu s drugog dana.

Komentari