NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Poslije poraza od Dinama nije bilo tužnih u varaždinskoj svlačionici

Objavljeno: 25.07.2020. 10:17

Zadnja izmjena: 25.07.2020. 10:19

Poslije utakmice Dinamo - Varaždin nije bilo previše tuge u varaždinskoj svlačionici jer su oni svoj ovogodišnji i ovosezonski cilj ostvarili. 

Ostanak u Prvoj ligi Varaždinci su izborili u odličnoj završnici, najčudnijeg i najduljeg prvenstva u povijesti. U utakmici s Dinamom, prvakom lige nisu uspjeli postići onu koncentraciju koja ih je krasila u polsjednjim kolima. Trener Samir Toplak dao je osobni pečat ovoj ekipi i  jučerašnji poraz niti njega nije posebno zabrinuo. Poslije susreta na Maksimiru čestitao je Dinamu na osvojenoj tituli i svojim igračima na pokazanim igrama u drugom dijelu prvenstva.

- Prije svega moram čestitati Dinamo na zasluženom naslovu prvaka. htio sa mda danas pokažemo više, nego što jesmo. Očito da ne možemo tako dugo održati taj visoki nivo. Posebno smo u prvom poluvremenu bili spori i nismo bili agresivni. Drugo poluvrijeme smo se malo digli ali to nije bilo dovoljno. Međutim, ne želim zamračiti s ovim porazom sve ono fantastično što smo napravili, zaključio je Toplak. 

Komentari