ČETVRTA NL ČAKOVEC - VARAŽDIN

Posljednji susret polusezone i to derbi kola i prvenstva: Ivančica - Bednja

Objavljeno: 23.11.2019. 09:35

Zadnja izmjena: 23.11.2019. 09:36

Jedini susret 13. kola Četvrte NL Čakovec - Varaždin koji nije odigran prošlog vikenda je derbi kola i derbi jesenskog dijela prvenstva Ivančica - Bednja.

Seniori Ivančice tako će na domaćem terenu u Ivancu ugostiti će momčad Bednje iz Beletinca, a susret posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva počinje danas u 13:30 sati na ivanečkom stadionu.

Nakon sjajnog jesenskog dijela prvenstva Četvrte NL Čakovec - Varaždin, Ivančica je u vrhu prvenstvene ljestvice a gosti su uvjerljivo prvi i samo ostaje pitanje s kolikom bodovnom prednosti će završiti polusezonu.

Svi se slažu da će današnja derbi utakmica biti odlična promocija sporta i nogometa pa iz obje ekipe pozivaju gledatelje. S obzirom da su ostale utakmice odigrane očekuje se veliki odaziv navijača i ljubitelja nogometa iz drugih klubova.

Za ovu utakmicu Ivančica će nastupiti u najjačem sastavu:  Andreić, Friščić, Vinceković, Kostanjevec, Vukman, Vuković, Gregur, Ribić, D. Jagić, T. Jagić, Božak, Vrbanić, Vuglač, Piskač, Kolarek, Žuliček, Kramar, Hehet, Varga, Božinić i Videc.   

Trener gostiju također je najavio najjaču postavu, a predsjednica Nadica Dreven najavila je dolazak po pobjedu i tri boda.

 

Komentari