NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Posljednji Varaždin i treći Osijek u subotu će pokazati kome su bodovi potrebniji

Objavljeno: 28.11.2019. 15:49

Zadnja izmjena: 28.11.2019. 15:51

U subotu je na rasporedu susret 17. kola Hrvatski telekom Prve lige između Varaždina i Osijeka, s početkom u 15,00 sati.

Varaždinci su trenutno u vrlo nezavidnoj situaciji s obzirom da se nalaze na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice i ukoliko ne osvoje bodove u susuretu s Osijekom na svom terenu postoji velika vjerojatnost da će jesenski dio prvenstva i završiti na mjestu koje vodi u niži rang natjecanja.

Tako je i trener NK Varaždin. Luka Bonačić najavio subotnji susuret. - Kao i Osijek i mi najavljujemo da idemo na pobjedu jer i nama su ,čak više nego njima potrebni bodovi. respektiramo ih, ali ih se ne bojimo i čekamo ih spremni, izjavio je Bonačić.

Izostanci i problemi u igri

Varaždinski sastav ponovo neće biti kompletan. Tako u susretu s Osijekom neće biti Miličevića i Senića, postoji velika vjerojatnost da neće zaigrati niti Kolarić i Težak te Lisakovich.

Osijek je trenutno treća momčad lige i sigurno još uvijek pamte kako je Varaždin u Osijeku Varaždin u posljednim minutama susreta od 2:0 stigao na 2:2, te će u subotnjem susretu vjerojatno biti oprezniji, a možda će hjketi i nadoknaditi te bodove.

- Neke smo stvari u igri popravili, neke su stvari ostale problematične, a pokušavamo ih iz dana u dan riješiti analizom i treninzima i nadat se da će koja lopta, a koja nas nije htjela zadnjih par utakmica, sada ući u mrežu,  nada se Bonačić uoči subotnjeg susreta na varaždinskom stadionu.

Komentari