u zaboku i murskom središću

Poslovna zona Ivanec u ulozi predavača na Regionalnim danima EU fondova

Objavljeno: 19.12.2019. 15:32

Zadnja izmjena: 19.12.2019. 15:34

Poslovna zona Ivanec d.o.o. ovog je mjeseca na poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Poslovnog dnevnika održala dvije stručne, interaktivne edukacije na temu „Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj“. 

Radionice su održane u sklopu manifestacije Regionalni dani EU fondova. Prvu edukaciju zaposlenici Poslovne zone Ivanec d.o.o. Tamara Kljunić i Marko Krobot održali su 5. prosinca u konferencijskoj dvorani Vodospreme u Zaboku, dok je druga radionica održana u Murskom Središću, u utorak, 17. prosinca,u Centru za kulturu „Rudar“, a priredili su je Ana Jagetić i Nikola Turčin.

Okupljenim sudionicima prezentirane su mogućnosti financiranja iz Programa ruralnog razvoja putem otvorenih natječaja i investicijskih zajmova, s posebnim naglaskom na prijavitelje OPG-ove.  Objašnjene su prihvatljive aktivnosti i preduvjeti svakog od istaknutog natječaja. Teorijski dio izlaganja potkrijepljen je praktičnim primjerom, gdje su svi zainteresirani na jasan i stručan način upoznati s koracima podnošenja prijave preko sustava Agronet. 

Komentari