grad ivanec

Potpisan ugovor o rekonstrukciji i dogradnji zgrade NK Ivančica na nogometnom stadionu Ivanec

Objavljeno: 17.08.2022. 12:14

Zadnja izmjena: 17.08.2022. 12:15

Zamjenik gradonačelnika Marko Friščić i Klaudija Korade, direktorica tvrtke Kontura iz Varaždina, danas su u Gradskoj vijećnici potpisali ugovor o rekonstrukciji i dogradnji objekta NK Ivančice na nogometnom stadionu Ivanec, u Nazorovoj 46 a.

Potpisivanju ugovora nazočio je i prokurist Konture Krešimir Korade. Radovi su ugovoreni u vrijednosti od 2,26 milijuna kuna, a u 100-tnom iznosu financira ih Grad Ivanec. Počet će za desetak dana, a u njihovu sklopu obavit će se opsežni građevinski radovi i dogradnja objekta.

Izvest će se radovi na rušenju i demontaži, zidarski i izolacijski radovi, objekt će dobiti novi krov, fasadu i grijanje, ugradit će se nove zidne i podne obloge te nova unutarnja i vanjska stolarija. Objekt će se dograditi s nekoliko modularnih jedinica, sa svlačionicama i tuševima za igrače.

- Time će se svim nogometnim selekcijama NK Ivančice, gostujućim momčadima, ali i upravi kluba i sucima omogućiti funkcionalni uvjeti za rad i boravak u objektu - poručuju iz Grada Ivanca.

Završetak radova predviđen je do kraja ove jeseni.

Komentari