REKONSTRUKCIJA CESTE..

Potpisan ugovor o dodjeli više od 800 tisuća kuna za uređenje nerazvrstane ceste u Druškovcu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.02.2018. 18:13

Zadnja izmjena: 09.02.2018. 18:35

U Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture jučer je potpisan Ugovor za dodjelu financijskih sredstava Općini Maruševec u visini od 880.675,82 kuna, potrebnih za rekonstrukciju nerazvrstane ceste u naselju Druškovec.

Vrijedan Ugovor potpisao je načelnik Općine Maruševec Damir Šprem s ravnateljicom Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matildom Copić, a navedeni je iznos Općina Maruševec osigurala prijavom projekta modernizacije ceste koja spaja naselje Druškovec.

Budući da se radi o zahvatu koji u potpunosti rekonstruira nerazvrstanu cestu, Općina je uz pomoć Agencije za razvoj Varaždinske županija – AZRA-e pripremila Zahtjev za potporu za ulaganje u građenje nerazvrstane ceste. 

Po završetku svečanosti potpisivanja, načelnik Damir Šprem je kazao kako je Općina Maruševec već učinila prve korake po pitanju aktivnosti na projektu kojim će se urediti kolnik i ugraditi funkcionalno rješenje za oborinske vode u duljini od 1.004 metra.

– Projekt je spreman, dogovorili smo provođenje javne nabave i nakon zakonskih rokova kreću radovi na modernizaciji prometnice. Veseli nas što godinu započinjemo upravo ovim financijski iznašnim infrastrukturnim projektom i značajnom investicijom za Općinu Maruševec i građane Druškovca, rekao je načelnik Šprem.

 

Komentari