u hrašćici

Potpisani ugovori za postavljanje umjetne trave na terenu NK Varteks

Objavljeno: 27.11.2019. 13:45

Zadnja izmjena: 27.11.2019. 13:54

U Salonu Gradske vijećnice danas su potpisani ugovori o postavljanju umjetne trave na nogometnom igralištu u Hrašćici. Ugovore je potpisao gradonačelnik Ivan Čehok i predstavnici tvrtke Edel sport, koja je izvođač radova.

Kako je Grad Varaždin početkom godine, u dogovoru s NK Varteks, podnio projektnu prijavu Središnjem državnom uredu za šport za igralište u Hrašćici, te su mu odobrena sredstva u iznosu od 420 tisuća kuna za postavljanje umjetne trave, nakon potpisivanja današnjeg ugovora postavljanje umjetne trave očekuje se do kraja godine.

Gradonačelnik je prilikom potpisivanja istaknuo kako su gradu svi sportski klubovi podjednako bitni, bili oni prigradski ili  gradski, bili oni prvo ligaši ili treće ligaši, bilo nogomet ili košarka. - Samo ove godine uredili smo četiri velika igrališta, stadion Sloboda je potpuno obnovljen, a pomogli smo i Zelengaju u Kućanu i  Mladosti u Biškupcu. Sada je na redu Hrašćica. Dobro je da imamo što je moguće više športskih kolektiva i uređenih športskih igrališta i borilišta jer to je ono što je potrebno Varaždinu za sportski pomladak, kako za amaterski sport tako i za profesionalni sport – rekao je gradonačelnik Čehok.

Pripremu terena za postavljanje trave te nabavu popratne infrastrukture financira NK Varteks. Ukupan iznos samog postavljanja umjetne trave iznosi oko 820 tisuća kuna, a Grad Varaždin je osigurao u Proračunu preostali dio iznosa.

Komentari