DANI UDRUGA

Potpora Grada Ivanca i Poslovne zone: Za udruge u 2020. pripremljeno više od 40 projekata

Objavljeno: 24.09.2020. 20:08

Zadnja izmjena: 24.09.2020. 20:10

Udruge civilnog društva tijekom rujna imaju priliku aktivno promovirati svoj rad i djelovanje na nacionalnoj i europskoj razini. Naime, od četvrtka, 24. rujna, pa sve do subote, 26. rujna, traje nacionalna manifestacija posvećena isključivo organizacijama civilnog društva bez obzira na to u kojoj sferi djelatnosti djeluju.

Riječ je o „Danima otvorenih vrata udruga“, koje i ove godine organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Također, tijekom rujna pa sve do 8. listopada obilježava se i Europski tjedan održivog razvoja, a u sklopu kojeg udruge mogu promovirati svoje aktivnosti i projekte usmjerene na jedan od 17 globalnih ciljeva održivog razvoja.

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. aktivno su pozivali ivanečke udruge da se uključe u obilježavanje obje navedene manifestacije.

Sva događanja Dana otvorenih vrata udruga mogu se pratiti na web i mobilnoj aplikaciji UdrugeInfo, kao i putem Facebook stranice www.facebook.com/DaniUdruga. Informacije o  Europskom tjednu održivog razvoja dostupne su na: https://esdw.eu/country/croatia/.

Komentari