ŽUPANIJSKI NOGOMETNI SAVEZ

POTVRĐENO JE Sve županijske lige i Četvrta NL Čakovec - Varaždin prestaju i zaključuju se

Objavljeno: 11.11.2020. 18:16

Zadnja izmjena: 11.11.2020. 18:55

Kao što smo jučer najavili, danas su i službeno prekinuta sva natjecanja u županijskim nogometnim ligama ŽNS Varaždin, te Četvrtoj nogometnoj ligi Čakovec - Varaždin.

Odbor za hitnost ŽNS Varaždin danas je donio odluku da se sva natjecanja prvog dijela (jesenski dio) natjecateljske 2020/21. godine pod vodstvom ŽNS Varaždin, kao i Četvrte NL skupina ČK-VŽ  prestaju i zaključuju se s 11. studenim 2020. godine.

U Obrazloženju odluke se navodi: "Vodstvo natjecanja (povjerenici za natjecanje) Četvrte NL ČK-VŽ i ŽNL-a uputilo je prema klubovima upitnik (ponovno) o prestanku ili nastavku natjecanja bez gledatelja, a sukladno odluci Nacionalnog stoţera Civilne zaštite RH od 25.10.2020. Na temelju zaprimljenih mišljenja klubova Komisija za natjecanje IO ŽNS Varaždin dostavila je prijedlog Odluke da sva natjecanja prvog dijela (jesenski dio) Četvrte NL ČK-VŽ i ŽNL- a prestaju i zaključuju se.

Nastavak drugog dijela natjecanja (proljetni dio) započet će prema utvrđenom rasporedu i satnici te sukladno epidemiološkoj situaciji a koja je vezani za Covid-19. Pozivaju se svi klubovi da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera koje je donio Nacionalni i županijski stožer civilne zaštite."

Na ovu odluku ne može se izreći žalba te je odluka konačna, piše u Odluci o prestanku natjecanja.

Komentari