Zajednica branitelja i Mladež HDZ-a

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti održano tradicionalno druženje HDZ-a na Grebengradu

Objavljeno: 01.08.2016. 10:11

Zadnja izmjena: 01.08.2016. 11:51

Foto: Varaždinska ŽO HDZ

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, u organizaciji Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ i Mladeži HDZ-a Varaždinske županije održano je druženje na Grebengradu.

Na samom početku kod spomenika  hrvatskim branitelja s novomarofskog područja počast su odali te se nazočnima obratili predsjednik Zajednice branitelja Željko Dvekar i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije i saborski zastupnik Anđelko Stričak, a vijenac je položila predsjednica Mladeži Viktorija Horg.

Stožerni brigadir Željko Dvekar u svom govoru prisjetio se doprinosa u Domovinskom ratu varaždinskih postrojbi i to 104. brg HV, 5. bojne Tigrova, 7. gbr Puma, čiji je i sam bio pripadnik, varaždinskih policajaca u obrani Vukovara, te SJP Roda.

Prisutnima se obratio i Stričak, koji je naglasio da našu Domovinu te bolji život za sve možemo izgraditi jedino zajedno. Druženje branitelja odvijalo se i na sportskim terenima, odbojci i nogometu, a za sve sudionike, goste, branitelje i mladež pripremljen je i vojnički grah.

 

Komentari