druženje stranačkih kolega

Povodom Valentinova SDP Cestice organizirao „Ples srca“ i održao konvenciju Foruma mladih

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.02.2019. 11:29

Zadnja izmjena: 18.02.2019. 11:38

Ove subote održana je 5. konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP-a Cestica.Prisutne forumašice i forumaše pozdravio je predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih i županijski vijećnik SDP-a Luka Zrinski te im uz čestitke u dosadašnjem radu poželio i puno sreće i uspjeha u njihovom budućem radu.

Za predsjednicu Foruma mladih Cestica izabrana je Nives Božić, podpredsjednici su Ana Antolić i Luka Hrženjak, a u općinski odbor izabrani su Fazlija Gjylian, Antonio Ivančić i Lucija Vupora.

Nakon konvencije, povodom Valentinova SDP Cestica i Forum mladih SDP-a Cestice organizirao je ples srca uz živu muziku za građane. Sve prisutne pozdravili su Žarko Rodeš, zamjenik načelnika Cestice i Miroslav Marković, predsjednik varaždinskog SDP-a, a prisutnima se prigodnim govorom obratila i Barbara Antolić Vupora, predsjednica SDP-a Varaždinske Županije i kandidatkinja za EU Parlament. - Lijepo je vidjeti da se toliko ljudi okupilo na inicijativu Foruma mladih, nadam se da ćemo i dalje biti toliko složni, te pokazati našu snagu na predstojećim izborima - poručila je Antolić Vupora. 

Komentari