ZSUGV

Poziv sportašicama, sportašima, sportskim klubovima i rekreativcima na uključivanje u sustav Civilne zaštite na području Grada Varaždina

Objavljeno: 21.03.2020. 21:16

Zadnja izmjena: 21.03.2020. 21:17

U ovom ozbiljnom trenutku Zajednica sportskih udruga grada Varaždina uputila je poziv i apel svim sportašima i sportašicama Varaždina.

"Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina poziva sve sportaše, članove sportskih klubova na području Grada Varaždina te zainteresirane rekreativce koji su spremni uključiti se u sustav Civilne zaštite na području Grada Varaždina

Sportski klubovi trebaju dostaviti ime i prezime zainteresiranih članova kao i osobu za kontakt u svakoj sportskoj organizaciji koja će biti zadužena za koordinaciju, a podaci se dostavljaju na mail adresu Zajednice [email protected]. Na spomenutu mail adresu svoje podatke mogu prijaviti i zainteresirani rekreativci s područja Grada Varaždina.

Zbog hitnosti situacije mole se svi zainteresirani da što prije dostave svoje podatke uz napomenu da osoba mora biti starija od 18 godina – stoji u pozivu iz Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina."

Komentari