NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Poznat sastav NK Varaždin za večerašnji susret protiv Lokomotive

Objavljeno: 21.02.2020. 09:40

Zadnja izmjena: 21.02.2020. 09:41

Prvi susret Hrvatski telekom Prva liga igrat će se večeras u Varaždinu a sastat će se Varaždin i Lokomotiva.

Ozlijeđeni Drožđek i Glavina vratili su se na treninzima ali neće biti u prvih jedanaest. Stolnik se također vratio i svi su zdravi i na raspolaganju treneru Samiru Toplaku. On trenutno ima na raspolaganju 25 igrača i tri golmana, što je više nego dovoljan broj igrača. Toplak je nakon potpunog uvida u stanje momčadi uvjeren da Varaždin ima bolji igrači kadar i od Intera i od Istre 1961. 

- Lokomotiva ima izuzetan skauting albanskih igračima, rekao je Samir Toplak. - Stoperi su im nedivljivi i igraju bez greške, sa svima su pogodili. Oni imaju agresivne igrače po vokaciji. Sastav je kombiniran sa starijim s iskustvom i mlađim. Dobro je vođenja ekipa., ukratko je ponovim Toplak svoje impresije o gostujućoj ekipi. 

Puno pozitive

Pogledao je ponovo obje utakmice Varaždina s Lokomotivom i naglasio kako je Varaždin u durgoj utakmici na gostovanju u Kranjčevićevoj izgledao jako dobro.

- Kako trenutno diše grad, što sam spoznao u kontaktu s mnogima u gradu, ima puno potizive i to nam može biti veliki plus, kaže Toplak očekujući još punije tribine nego inače.

- Teren je u lošem stanju, i za treninge i za utakmicu. Ali ne tražim alibi, inače ne bi niti došao. Idemo se skoncentrirati na ono što možemo utjecati, najavio je Toplak.

U konkurenciji za večerašnju utakmicu, koja počinje u 18,00 sati bit će 13 ili 14 igrača za utakmicu. Očekivana postava će biti: Nevistić, Tkalčić, Stolnik Senić i Mamić, Jessi i Đurasek, Teklić, Posavec, Petković i Benko a vjerojatne zamjene i "jokeri s klupe" bit će Drožđek i Špičić.

Komentari