ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Poznati sastavi županijskih nogometnih liga a u četvrtak, 2. kolovoza plenum svih klubova županijskih nogometnih liga

Objavljeno: 29.07.2018. 16:14

Zadnja izmjena: 29.07.2018. 18:11

Nakon licenciranja nogometnih klubova s  područja Županijskog nogometnog saveza Varaždin poznati su sastavi županijskih liga za sezonu 2018/19. Više pojedinosti o natjecanju bit će u četvrtak 2. kolovoza, kada je na rasporedu plenum svih klubova županijskih nogometnih liga.

1. ŽNL broji 14 klubova, a liga počinje 26. kolovoza: Plitvica iz Gojanca, Zelengaj iz Kućana Donjeg, Ivančica iz Ivanca, Obreš iz Svetog Ilije, Drava iz Svetog Đurđa, Podravac Kitro iz Sesveta, Mladost iz Margečana, Polet iz Cestice, Plitvica iz Selnika, Budućnost iz Vidovca, Polet iz Tuhovca, Vinica,Sloboda iz Tužnog i Sloboda ŠN iz Varaždina.

2. ŽNL broji 14 klubova, a liga počnjie 26. kolovoza: Mladost iz Šemovca, Zadrugar iz Hrastovskog, Lepoglava, Čevo iz Podevčeva, Mladost iz Varaždina, Dinamo 01 iz Vrbanovca, Dinamo iz Babinca, Trnje iz Trnovca, Novakovec, Rudar 47 iz Ladanja Donjeg, Beretinec, Mladost Sigetec, Mladost iz Varaždinskih Toplica i Radnički iz Hrženice.

3. ŽNL Varaždin broji 9 klubova, a liga počinje 26. kolovoza: Podravac iz Svibovca, Vindija iz Donje Voće, Omladinac iz Jurketinca,Klenovnik, Bratstvo iz Otok Virja, Vratno, Orač iz Petrijanca, Nova Ves i Sračinec.

Liga NS Ludbreg broji 14 klubova: Bukovčan iz Velikog Bukovca, Razvitak iz Čičkovine, Poljoprivrednik iz Kapele, Bukovčan 27 iz Malog Bukovca, Mladost iz Svetog Petra, Struga Rovokop iz Struge, Sloga iz Slokovca, Gora iz Globočeca, Lunjkovec, Ajax iz Komarnice, Poljanec, Polet iz Martijanca, Podgora iz Bolfana i Karlovec iz Karlovca Ludbreškog.

Komentari