U okviru projekta „Za obitelj“, čiji je korisnik Grad Prelog, a čije je financiranje osigurala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 11.888.727,74 kuna uz 100% financiranje, nabavljen je komplet sportske opreme za opremanje vrtićke dvorane Dječjeg vrtića Vesela loptica u iznosu od 75.360,00 kuna s PDV-om.

Nabava kompleta sportske opreme odrađena je na temelju provedenog postupka jednostavne nabave, u kojem je kao najpovoljniji ponuditelj odabrana tvrtka Ida didacta d.o.o. iz Zagreba, s kojom je 27. ožujka 2020. godine sklopljen Ugovor o nabavi kompleta sportske opreme za opremanje vrtićke dvorane.

Između ostalog, nabavljene su ljestve za penjanje, mreža za penjanje, švedski sanduk, gimnastička klupa, strunjače, trampolin, senzorička daska s pjenastim lopticama, bazen s 1000 loptica, kompleti za vježbanje, čunjevi, štapovi, kolutovi, lukovi za provlačenje, torba sa sportskim rekvizitima i drugo. 

Za Dječji vrtić Vesela loptica, uz sportsku opremu, nabaviti će se i namještaj za opremanje sobe dnevnog boravka vrtića te komplet didaktičkih igračaka. Nabavom potrebne opreme nastoji se osigurati unaprjeđenje usluga u pet dječjih vrtića partnera s područja Međimurske županije, Dječjem vrtiću Fijolica Prelog, Dječjem vrtiću Vesela loptica Prelog, Dječjem vrtiću Kockavica iz Svete Marije, Dječjem vrtiću Žibeki iz Čakovca te Dječjem vrtiću Klinčec iz Donje Dubrave.

„Za obitelj“ je još jedan u nizu uspješnih projekata na području Grada Preloga čije se aktivnosti provode s osobitim zadovoljstvom, budući da se radi o najmlađim članovima naše zajednice i njihovim obiteljima. Provedba projekta krenula je u rujnu 2018. godine i trajati će do ožujka 2021. godine.

Ključne riječi: grad prelog,

Komentari

05.06.2020. 19:38h Zadnja izmjena: 05.06.2020. 19:40