VARAŽDINSKI AERODROM

Predložite kako nazvati varaždinski aerodrom - evo kako

Objavljeno: 11.08.2022. 18:21

Zadnja izmjena: 11.08.2022. 18:33

Od danas do 10. rujna ove godine možete predložiti kako će se zvati varaždinski aerodrom, naime u tom periodu se provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu. Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s ovom Odlukom te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Grad Varaždin vlasnik je čestica koje čine varaždinski aerodrom. Poznati Varaždinac, pilotska legenda i vizionar Milan Šimek, doajen varaždinskog zrakoplovstva, glavni je organizator aerodroma Varaždin stoga se ovim putem predlaže da se po njemu i imenuje varaždinski aerodrom.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 10. rujna 2022. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o određivanju naziva aerodroma Varaždin u Varaždinu“ ili na e-mail adresu: [email protected], također putem obrasca.

 

Komentari