24 sata kontrole brzine

Predložite policiji gdje biste htjeli da se pojačano nadzire brzina - i gledajte akciju uživo

Objavljeno: 07.04.2017. 11:35

Zadnja izmjena: 07.04.2017. 11:41

Foto: Ilustracija

Policija cijele Europske unije ovih dana započinje s pojačanim nadzorom brzine kretanja vozila. Akciji se, naravno, pridružuju i naši policajci sa svojom jednodnevnom akcijom.

Dan D bit će u srijedu 19. travnja od 6 ujutro pa sve do četvrtka 20. travnja u 6. Policija će za provođenje ove aktivnosti koristiti sve raspoložive uređaje za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika. Nadzor će se provoditi kontinuirano, tijekom 24 sata, na maksimalno mogućem broju lokacija, a lokacije će se periodično mijenjati.         

U akciju se možete uključiti i vi svojim prijedlogom lokacije na kojoj će se mjeriti brzina. Ne samo to - ukoliko ste radoznali i voljni, možete kao građani prisustvovati održavanju i provođenju 24-satnog pojačanog nadzora brzine kretanja. Svoje prijedloge mjesta na kojima bi se policija trebala pojaviti i nadzirati brzinu dostavite do 15. travnja mailom na [email protected]. Dobro je da dodate i neko obrazloženje zašto mislite da se baš na tom mjestu policajci trebaju pojaviti sa svojim radarima. A onda sve to možete i uživo gledati.

Komentari