Predrag Šimunec viceprvak Europe u Savateu boksu!

Piše: evz

Objavljeno: 19.12.2010. 16:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Protekli vikend za članove Omega Gym Kneginec bio je vrlo naporan. U francuskom gradu Carcassonneu održao se finalni meč za prvaka Europe između našeg borca Šimuneca i aktualnog prvaka svijeta Hakima Hakim Abdelaouia.

Šimunec je odlično odradio meč i pokazao izuzetnu kondicijsku i tehničko-taktičku pripremljenost, ali nije mogao i da se ne osvrne na suce dvoboja.

- Od početka se vidjelo da meč ide u smjeru koji smo priželjkivali te mi nije jasno kako je na kraju Francuzu dodijeljena pobjeda. U cijelom meču mi je zadao najviše udaraca glavom , dok sam ja njega pogađao rukama i nogama – izjavio je Šimunec nakon meča.

Vrijedi svakako spomenuti i Valentina Balažinec, koja je u Rijeci, na međunarodnom božićnom kupu u Low-kicku osvojila prvo mjesto. Ostatak “ekipe” Omega Gyma Kneginec nastupio je u Garešnici, gdje je u kupu Hrvatske u Savate disciplini Assaut kod kadetkinja nastupila Ramona Mauko u kategoriji do 25kg i osvojila prvo mjesto, te Lucija Šegović u kategoriji 45kg koja je osvojila drugo mjesto. Od seniorki nastupile su Štefica Bubnjarić do 60kg, koja je osvojila prvo mjesto te Valentina Balažinec (nakon odrađena dva meča dan prije) u kategoriji do 52kg, osvojivši drugo mjesto.

Komentari