Veliko priznanje i motivacija

Predsjednica RH nagradila varaždinske policajce Spomenicom domovinske zahvalnosti

Objavljeno: 16.03.2016. 14:14

Foto: PU varaždinska

Danas je na prigodnoj svečanosti u Policijskoj upravi varaždinskoj održana podjela Spomenica domovinske zahvalnosti kojima je Predsjednica RH nagradila varaždinske policajce...

Naime, temeljem članka 98. Ustava Republike Hrvatske i članaka 2., 3. i 23. Zakona o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske, Predsjednica RH Kolinda Grabar–Kitarović je 9. rujna 2015. godine donijela odluku o dodjeli odlikovanja Spomenice domovinske zahvalnosti.

Tako su Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu u srijedu odlikovani policijski službenici Spomenka Čolo, Slavko Grudiček i Robert Maltar.

U ime ministra unutarnjih poslova, Vlahe Orepića, spomenice domovinske zahvalnosti uručio je načelnik policijske uprave varaždinske Darko Jurčec, koji je tom prilikom čestitao odlikovanim djelatnicima.

- Prepoznat je njihov profesionalan pristup radu i kvalitetnom obavljanju radnih zadaća. Uvjeren sam kako će im ovo veliko priznanje biti dodatna motivacija i još veći poticaj za daljnji rad – naglasio je Jurčec.

Ispred odlikovanih djelatnika, okupljenima se obratila se Spomenka Čolo, zahvalivši rukovoditeljima što su ih predložili i prepoznali njihovo zalaganje te osobni i profesionalni doprinos u poslovima koje obavljaju.

Svečanosti je nazočio i zamjenik načelnika Policijske uprave Darko Blaži te rukovoditelji odlikovanih, voditelj službe policije Darko Dragičević i načelnik Policijske postaje Varaždin Krešo Bosak.

Komentari