ulaz besplatan

Predstava „Pokopaj me nježno“ ove nedjelje u dvorani u Maruševcu

Objavljeno: 03.03.2022. 15:54

Zadnja izmjena: 03.03.2022. 16:11

Ususret Međunarodnom danu žena, u nedjelju 6. ožujka ove godine u 18 sati u sklopu 13. Tjedna smijeha u Općinu Maruševec stiže Kerekesh Teatar!

U školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec Kerekesh Teatar će odigrati predstavu „Pokopaj me nježno“. Ova komedija Kerekesh Teatra bavi se deficitarnim zanimanjem – grobarima. U jednom međimurskom selu, direktor Puh je otvorio vrata pogrebnog poduzeća i mrtvačnice “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta, Mišaka, na javni natječaj za posao grobara javili su se: bosanac rovokop Meho Puzić, albanac slastičar Izmet Haljimi, mekani fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. Pripreme za prvi sprovod mogu početi, a pokojnik je ...dobrovoljac!

Tekst i režiju predstave potpisuje Ljubomir Kerekeš, a uloge tumače Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko.

Općina Maruševec kroz svoje brojne aktivnosti podupire programe u kulturi te se kao i prošlih godina uključila u organizaciju i program ovogodišnjeg, 13. Tjedna smijeha koji se održava na području Varaždinske županije.

Predstava je za sve građane BESPLATNA!

Komentari