OPĆINA PETRIJANEC

Predstava „Susjedi“ za Dan žena u Društvenom domu Petrijanec

Objavljeno: 05.03.2022. 18:57

Zadnja izmjena: 06.03.2022. 08:52

Povodom Međunarodnog dana žena, u utorak  8. ožujka u 18:00 sati u sklopu 13. Tjedna smijeha u Općinu Petrijanec stiže Kerekesh Teatar. 

U Društvenom domu u Petrijancu  Kerekesh Teatar će odigrati predstavu „Susjedi“.

"Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek." piše u najavi za ovu predstavu i pozivnicu za mještane Petrijanca.

Općina Petrijanec nastoji kroz različite programe i aktivnosti podupirati kulturna događanja na području naše općine. Kao i ranijih godina uključili smo se u 13. Tjedna smijeha kojeg organizira Kerekesh Teatar. Skrećemo pozornost da je 13. Tjedan smijeha – festival tijekom kojeg je popularan Kerekesh teatar za više od 10 tisuća gledatelja pripemio 14 predstava u HNK te još 17 predstava u mjestima Varaždinske županije.
Predstava je besplatna za sve mještane općine Petrijanec.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:

Ljubomir Kerekeš
Darko Janeš
Tamara Šoletić
Antonija Stanišić Šperanda

Scenografija – Ljubomir Kerekeš
Glazba – Marin Kereša
Izbor i izrada kostima – Mladen Grof Jerneić Erdödy
Majstor rasvjete – Dario Horvat
Majstor tona – Izak Meštrić
Design plakata i scenografije – Zdravko Lovrić
Trajanje predstave: 85 minuta
Premijera: 4. lipanj 2021.

 

Komentari