počinje u petak

Predstave, Željko Bebek, utrka i još mnogo toga u bogatom programu proslave Dana Grada Ludbrega

Objavljeno: 16.03.2017. 09:32

Zadnja izmjena: 16.03.2017. 09:32

Foto: Arhiva

Grad Ludbreg od petka priprema veliko slavlje povodom Dana Grada. U prostoru Gradske knjižnice i čitaonice 'Mladen Kerstner' će biti otvorena izložba 'Ludbreške vedute' autora Branka Budimira.

Istog dana u 19 sati u organizaciji Kerekesh teatra u Centru za kulturu i informiranje 'Dragutin Novak' će biti izvedena predstava 'Sve u 3...' Program se nastavlja u subotu, kada je na rasporedu Memorijalni malonogometni turnir Jendrić-Petrikovski koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 9 sati.

U programu nisu zaboravljeni ni mališani koje istog dana, s početkom u 11 sati u Centru za kulturu i informiranje očekuje predstava 'A je to'. Slijedi i tradicionalna utrka pod nazivom 'Centrum Mundi 2017', a subotnji program će završiti s koncertom Željka Bebeka.

u nedjelju će se održati središnji dio proslave, a to je svečana sjednica Gradskog vijećada kada će biti uručena brojna Javna priznanja. Đuro Bohnec će primiti nagradu za životno djelo, Sara Kolak nagradu Grada Ludbrega za iznimna sportska dostignuća, potom Hrvački klub Ludbreg, Pjevačko društvo Trinitas i brojni drugi.

 

 


 

 

Komentari