realizacija projekata

Predstavnici Grada Lepoglave održali sastanak sa Zagrebačkom bankom

Objavljeno: 10.11.2016. 08:16

Foto: Grad Lepoglava

Kako bi se stvorili uvjeti za realizaciju gradskih projekata, predstavnici Grada Lepoglave su održali sastanak s predstavnicima Zagrebačke banke. Budući da su proračunskih prihodi prepolovljeni, a Grad Lepoglava ne želi zaustaviti provedbu već pripremljenih projekata važnih za razvoj grada, u potrazi je za alternativnim izvorima financiranja.

Predvođeni direktorom Regionalnog centra Sjeverne Hrvatske Pavom Paratom, predstavnici Zagrebačke banke predstavili su gradonačelniku Marijanu Škvariću i njegovim suradnicima mogućnosti i pogodnosti koje nudi Zagrebačka banka, a vezani su uz EU fondove i financiranje projekata.

Sastanku su bili prisutni i predstavnici Hrvatskog telekom i Sense Consaltinga, partnera Zagrebačke banke, koji su Gradu također ponudili suradnju.

- Drago nam je da je Zagrebačka banka prepoznala naš potencijal i dokazanu sposobnost privlačenja europskog novca te nam predstavila mogućnosti i pogodnosti koje nudi vezano za korištenje EU fondova. Zadovoljstvo je da naš potencijal i postignute rezultate prepoznaju i druge tvrtke koje također žele surađivati s nama jer u nama vide potencijalno ozbiljnog partnera i sredinu koja se kontinuirano razvija – istaknuo je gradonačelnik Škvarić.

Komentari