Na krovu Hrvatskog zagorja

Predstavnici turističkih zajednica Varaždinske županije održali sastanak na Ivančici

Objavljeno: 22.10.2019. 12:30

Zadnja izmjena: 22.10.2019. 12:30

Turistička zajednica grada Ivanca nedavno je bila domaćin redovitog sastanka predstavnika turističkih zajednica koje djeluju na području Varaždinske županije.

Bila je ovo prilika da se svi okupljeni pobliže upoznaju s Ivancem i pojedinim realiziranim turističkim projektima i sadržajima, s potencijalima, ali i budućim planovima u cilju razvoja kulturnih i turističkih proizvoda. Domaćin predstavnicima TZ-ova i vođa puta bio je voditelj TZ Grada Ivanca Boris Jagetić Daraboš. Za goste je organiziran obilazak Muzeja planinarstva, interpretacijskih ploča ivanečkih mlinova i mlinarske šetnice, a posjećeni su lokaliteti u centru Ivanca. Gosti su se uputili i do nove turističke infrastrukture na Rapikovcu, a obišli su i Žgano vino, Črne mlake, bivši vojni objekt i sam vrh Ivančice.

Na krovu Hrvatskog zagorja održan je radni sastanak komu je predsjedao direktor TZ-a Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini, a tom su prilikom rješavane redovite kao i neke nove predstojeće aktivnosti na razini Županije.

Budući da većina predstavnika TZ-ova dosad nije imala prilike obići pojedine lokalitete i posjetiti vrh Ivančice, boravak na najvišoj zagorskoj planini i na drugim turističkim destinacijama bio i je ne samo dojmljiv turistički izlet, već i inspiracija za ideje oko budućih zajedničkih projekata.

Komentari