Općina Sračinec

Foto - Održale su se tri aktivnosti u svrhu edukacije i zabave za djecu iz vrtića Bambi u Sračincu

Objavljeno: 18.10.2023. 09:40

Zadnja izmjena: 18.10.2023. 10:56

Jučer su se za djecu skupine Bombončići dječjeg vrtića Bambi u Sračincu održale tri aktivnosti u svrhu edukacije i zabave. Mališani su prvo pogledali kazališnu predstavu, zatim su posjetili ordinaciju dentalne medicine Tare Vražić Rožmarić, a na kraju su se iskušali i u pecanju. 

U parku Velika graba u Sračincu, mališani iz Dječjeg vrtića Bambi su doživjeli iskustvo koje je obuhvatilo kazalište uz ples i pjevanje. Zatim su sa svojim odgojiteljicama posjetili ordinaciju dentalne medicine, gdje im je dr. med. dent. Tara Vražić Rožmarić pokazala kako se pravilno brinuti za zube i što se dogodi sa zubima koji se ne njeguju pravilno. Djeci je demonstrirala kako izgleda pregled zuba i poklonila im je prigodne poklone. 

U ovoj pedagoškoj godini skupina Bombončići je suradnju s roditeljima i s lokalnom zajednicom započela na lokalnom ribnjaku. Osim što su djeca upoznala opremu za pecanje (kederica, štap s rolom, škrake, žinja, udice, mamci, mreža, podmetač, plovak) i pojedine vrste riba, sva djeca su pecala i lovila ribu.

Komentari