otvoreni za sve zainteresirane

FOTO Prekjučer u Varaždinu osnovan Streličarski klub "Puma" - možete im se i vi pridružiti

Objavljeno: 03.08.2017. 20:40

Zadnja izmjena: 03.08.2017. 20:42

Foto: Facebook

Prekjučer je u varaždinskoj palači Herzer održana osnivačka skupština Streličarskog kluba "Puma", čime je Varaždin dobio još jedan sportski klub, ali čije ambicije nisu samo sportskog karaktera.

Klub su osnovali Udruga veterana 7. gardijska brigada "Puma", Streličarski klub "Cekin" i Git d.o.o. Streličarski klub "Puma" osnovan je u godini obilježavanja 25. obljetnice osnivanja 7. gardijske brigade "Puma" i prije svega će se u svom radu truditi okupiti branitelje i invalide Domovinskog rata jer streličarski sport jedan je od rijetkih sportova u kojem ne postoje ni dobna ni konstitucijska ograničenja. No, klub je otvoren za sve koji su zainteresirani i žele se baviti streličarstvom.

Poseban će se naglasak staviti na promicanje vrijednosti ovoga sporta kod mladih, čime ovaj klub brine o dobrobiti šire društvene zajednice. Osnivanje novog streličarskog kluba svojim dolaskom podržali su zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i članica Gradskog vijeća Lovorka Gotal Dmitrović. Avar je održao i prigodni govor kojim je izrazio zadovoljstvo zbog truda osnivača na promicanju streličarskog sporta.

Komentari