Pop&Class

Prekrasna glazbena večer u Klenovniku uz humanitaran koncert

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.02.2020. 18:13

Zadnja izmjena: 17.02.2020. 18:14

Pod pokroviteljstvom Opće bolnice Varaždin, a u organizaciji Udruge oboljelih i liječenih od karcinoma pluća „KAJ SAD“ jučer je u Klenovniku održan humanitarni koncert Pop&Class.

Osim viničke glazbene dive Gabriele Hrženjak u programu koncerta nastupili su Filip Hozjan, jedan od članova sastava 4 tenora i Martina Sabljak , glazbenica i novinarka iz Varaždina dok je Danijel Oto, prof. klavira u Glazbenoj školi u Varaždinu pratio sve izvođače. Prekrasna dvorana dvorca Klenovnik bila je dupkom puna , a svi prisutni više od sat i pol uživali su u izvedbama izvođača.

Na samom početku koncerta glavna sestra Bolnice Klenovnik g-đa Mirjana Geci pozdravila je sve prisutne te zahvalila svima koji redovito dolaze na evente koje članovi Udruge oboljelih i liječenih od karcinoma pluća „KAJ SAD“ organiziraju i tako pomažu oboljelima od ove teške i nažalost sve prisutnije bolesti. Posebno je naglasila kako je koncert ujedno prigoda za predstavljanje nadarenih mladih glazbenika. U programu koncerta bilo je 16 skladbi među kojima je bila i pjesma „ Nekog kao ti“ sa prvog singla za koji je Gabriela djelomično snimila spot u našem Arboretumu Opeka. Po završetku programa publika je dugotrajnim pljeskom nagradila sve izvođače, a tajnik i članovi udruge uručili su tom prilikom i prigodne poklone glazbenicima.

Među prisutnima bili su Jasminka Begić i Mladen Smoljanec ispred Opće bolnice Varaždin, zatim pročelnik odjela za plućne bolesti u Klenovniku dr Andrija Golub, načelnik Općine Klenovnik Mladen Balaško, a osim roditelja, rodbine i prijatelja, nastup Gabriele i ostalih izvođača pratio je i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

Komentari