NK VARAŽDIN - HNK GORICA

Prema najavama trenera Varaždina i Gorice obje ekipe igrat će večeras na pobjedu

Objavljeno: 04.03.2020. 11:56

Zadnja izmjena: 04.03.2020. 12:02

Danas od 17,00 sati u Varaždinu se igra susret 25. kola Hrvatski telekom Prve lige između domaćeg Varaždina i gostiju iz HNK Gorica.

Trener Varaždinaca Samir Toplak dobro je pripremio momčad s obzirom da jako dobro poznaje ekipu Gorice, jer se s njom sastao već tri puta ove sezone kao trener Intera i ima pozitivan skor. 

Jučerašnje utakmice potvrdile su mišljenje o velikoj razlici u kvaliteti zmeđu klubova iz gornjeg i donjeg dijela prvenstvene ljestvice. Bilo je po tri gola razlike, Rijeka - Inter 4:1 i Lokomotiva - Slaven Belupo 3:0, što bi trebalo biti svojevrsno upozorenje Varaždinu.

Gladni pobjeda

Gorica dolazi s novim trenerom željnim pobjeda, litavskim stručnjakom Valdasom Dambrauskasom. U prošlom kolu Gorica je pobijedila Istru 1961 rezultatom 3:0, a  Dambrauskas očekuje reprizu u Varaždinu, jer kaže da s bodom u Varaždinu ne bi bio zadovoljan. Golgeter Gorice Lovrić je u i cijela se ekipa podigla nakon šok terapije promjene trenera.

U varaždinskoj svlačionici vlada optimizam i nadaju se da će večeras slaviti. Očekivani sastav Varaždina, prema najavama trenera trebao bi biti: Nevistić, Mamić, Senić, Stolnik, Špičić, Kolarić, Bajandouh, Drožđek, Teklić, Posavec, Benko.

Komentari