NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Prema posljednjim najavama Varaždin će večeras hrabro zaigrati na Maksimiru

Objavljeno: 06.12.2019. 09:28

Zadnja izmjena: 06.12.2019. 09:30

NK Varaždin danas otvara 18. kolo Hrvatski telekom Prve lige u Zagrebu s ekipom GNK Dinama. Susret se igra na Maksimiru s početkom u 18,00 sati.

Nikola Tkalčić, obrambeni igrač varaždinskog prvoligaša najavio je današnji susret u kojem se igrači Varaždina žele prikazati u najboljem svjetlu.

- Ovo će biti teška utakmica za nas, Dinamo je najkvalitetnija hrvatska momčad i ako će igrati, kao što najavljuje trener Bjelica, u najjačem sastavu, bit će dosta teško igrati protiv njih, ali opet to je nogomet i na terenu se pokazuje tko je bolji. Možemo sa svima igrati, a to se vidjelo i u susretu s Osijekom, možda nas malo prati nesreća, jer da smo postigli gol ili dva više u prethodnim susretima drugačije bi izgledao naš plasman na tablici. Dosta smo se, kao ekipa, digli u posljednje vrijeme i uigrali se, tako da smatram da možemo sa svima igrati, dodao je Tkalčić.

"Imamo više znanja nego bodova"

Trener Luka Bonačić, sličnog je razmišljanja i smatra da je Varaždin prikazao kvalitetan nogomet u posljednje dvije utakmice. - Imamo više znanja nego bodova, naglasio je Bonačić. 

-U  zimi se moramo prestrojiti i vidjeti kako dalje. U zaostatku tri, četiri boda koje smo ispustili, planirao sam osvajanje 15 ili 16 bodova do kraja prvog dijela prvestva. Vidjet ćemo sada tko može plivati, tko je dovoljno kvalitetan i na koga mogu računati. Svi su oni dobri ali ima ih sosta kojima nedostaje iskustvo. Čestitati svima i Bori prije mene, svima koji su ovako ušli u prvenstvo i tijekom prventsva slagali momčad. Ova polusezona je pokazala što trebamo raditi. Na nama je da to primijenimo i promijenimo na pozitivno, dodao je Bonačić. Podsjećajući da su u borbi za ostanak suparici Istra i Inter.

- Danas idemo hrabro, na Maksimiru je pala Atalanta i Šahtar je gubio. Nemamo se što sramiti. Igrači imaju priliku pokazati se, a svaki se rezultat može očekivati, zaključio je Bonačić.

Komentari