tužna vijest

Preminuo ratni zapovjednik "Roda" Goran Mihalić

Preminuo je general-bojnik Goran Mihalić, ratni zapovjednik "Roda", specijalne jedinice varaždinske policije. Od pokojnog generala u ovim trenucima na društvenim mrežama opraštaju se suborci, ali i nogometni klub Varaždin...
Objavljeno: 23.12.2019. 22:05

Zadnja izmjena: 23.12.2019. 22:13

Preminuo je general-bojnik Goran Mihalić, ratni zapovjednik "Roda", specijalne jedinice varaždinske policije.

Od pokojnog generala u ovim trenucima na društvenim mrežama opraštaju se suborci, ali i nogometni klub Varaždin. 

Saborski zastupnik Anđelko Stričak, kojemu je Mihalić bio suborac, napisao je kako je general-bojnik još u subotu podnio izvješće s planovima veteranske udruge "Roda" za iduću godinu.

- Iz tog izvješća bilo je vidljivo da ti je u fokusu svaki naš član, svaki tvoj ratni policajac - specijalac. Takav si bio i kao zapovjednik, a kasnije i kao načelnik policije. Najprije čovjek. Stoga predsjedniče, načelniče, zapovjedniče, POZDRAV DOMOVINI - napisao je Stričak.

Ivo Loborec ostavio je status  s riječima - Svim ožalošćenima iskrena sućut, a tebi generale moj, mir vječni, napisao je.

NK Varaždin objavio je kako ih je napustio jedan od najvećih najvijača i član izvršnog odbora kluba kojega su od milja zvali "Miha". Obitelji, rodbini i prijateljima klub je izrazio iskrenu sućut.

Komentari