oproštaj kolega

Preminuo Željko Cindori, nekoć vlasnik videoteka u Varaždinu i produkcijskog studija

Objavljeno: 30.11.2021. 16:08

Zadnja izmjena: 01.12.2021. 08:14

Foto: Fotografija prenesena s Kanal-ri.hr

Riječki portal Kanal-ri.hr izvjestio je o preranoj smrti njihovog snimatelja Željka Cindorija, kojeg Varaždinci pamte kao vlasnika lanca videoteka u Varaždinu, kao i studija za video produkciju.

Željko Cindori rođen je u Varaždinu 1960. godine, gdje je završio i osnovnu školu. Srednju Elektrotehničku školu završio je u Zagrebu, nakon čega je u Varaždinu pokrenuo spomenuti lanac videoteka i sudio za video produkciju. Od 2005. godine djelovao je u Rijeci, najprije na Ri tv-u, a potom na video produkciji emisija Extravagant i Đir. Posljednjih godina bio je angažiran kao snimatelj na Kanalu Ri.

- Pamtit ćemo ga po pričama iz kleti njegovog Zagorja, anegdotama s brojnih koncerata i po ljubavi s kojom je njegovao svoj maslinik u Istri. Bio je omiljen snimatelj i veliki profesionalac. No, prije svega bio je dragi kolega i čovjek kojeg ćemo čuvati u našim sjećanjima, ponosni što smo imali prilike raditi s njim i učiti od njega. U prilog njegovoj velikodušnosti govori i njegova posljednja želja prema kojoj je svoje tijelo darovao zanosti i edukaciji studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci. Nedostajat ćeš nam dragi Željko – poručili su za oproštaj njegovi kolege i suradnici.

 

Komentari