Prezentacija projekata za poduzetnike i obrtnike u Novom Marofu

Objavljeno: 27.04.2014. 11:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U maloj dvorani Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu, Ulica A. Mihanovića 3, u ponedjeljak, 28. travnja, s početkom u 14 sati, Grad Novi Marof organizira prezentaciju projekata i aktivnosti Agencije za razvoj Varaždinske županije (AZRA) i Garancijske agencije Varaždinske županije (GARA).

Prezentacija će se održati kao nastavak aktivnosti na stvaranju povoljnije poduzetničke klime na području Grada Novog Marofa. Poduzetnici i obrtnici dobit će informacije o aktualnim natječajima na koje mogu prijaviti svoje projektne ideje te kako kvalitetno pripremiti i prijaviti projektni prijedlog. Odabrani su projekti i aktivnosti za koje je procijenjeno da bi mogle biti u funkciji bržeg razvoja grada.     

Teme ovog skupa bit će interesantne i onima koji nemaju dovoljan garancijski potencijal za dobivanje poduzetničkog kredita ili imaju potrebu za nekom drugom aktivnošću od strane AZRE ili GARE. Stoga iz Grada Novog Marofa pozivaju sve zainteresirane da dođu na prezentaciju jer će to biti dobra prigoda i za međusobno informiranje, razmjenu mišljenja te još potpunije upoznavanje s problemima s kojima se u svakodnevnom radu, u uvjetima dugotrajne recesije, susreću poduzetnici i obrtnici.

Komentari