TJEDAN PLANINARSTVA

Prezentacijom o visokogorstvu, u Muzeju planinarstva završava proslava 10 godina rada Planinarskog kluba Ivanec

Objavljeno: 10.07.2020. 18:45

Zadnja izmjena: 10.07.2020. 18:51

Prezentacijom o deset godina visokogorstva Planinarskog kluba Ivanec, danas u 19 sati u Muzeju planinarstva završava tjedan Planinarskog kluba Ivanec, a kojim je ova ivanečka planinarska udruga proslavila svoj prvi veliki jubilej, svojih prvih deset godina uspješnog rada i postojanja.

U Muzeju planinarstva održana je i svečana sjednica Kluba, na kojoj su istaknuti najveći uspjesi, ali i izazovi s kojima se Udruga susrela kroz godine svojeg djelovanja.

Dodijeljene su zahvalnice i priznanja istaknutim članovima i planinarima te sponzorima i promotorima Udruge.

Zahvalnicu za doprinos u razvoju i ostvarenju ciljeva PK Ivanec, dobio je i Grad Ivanec, zahvalnicu u ime Grada Ivanca primio je gradonačelnik Milorad Batinić.

- Čestitam vam na deset godina napornog rada i puno rezultata. Hvale je vrijedno što ste ime Ivanca promovirali u Europi i svijetu. Veseli me što ste se aktivno uključili u provedbu zajedničkih gradskih projekata, u konačnici Ivančica je od svih nas, istaknuo je gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić u svojem obraćanju članovima i planinarima.

Retrospektivu rada Planinarskog kluba dao je predsjednik Tomislav Friščić, kazavši kako je posebno ponosan na brojnost članstva i na velik interes djece za sudjelovanjem u aktivnostima Udruge. Istaknuo je i kako prije deset godina nisu mogli ni zamisliti da će u jednom takvom prostoru Muzeja planinarstva i s tako omasovljenim članstvom slaviti jubilej.

Podsjetimo, PK Ivanec s planinarskim je tjednom započeo u ponedjeljak, 06. srpnja, izložbom fotografija, utorak je bio Dan otvorenih vrata udruge  - rezerviran za sve građane, a srijeda, 09. srpnja, posvećena je najmlađim postojećim i potencijalnim novim članovima.

Komentari