akcija lions cluba

Pridružite se humanitarnom maskenbalu i pomozite slijepoj studentici

Objavljeno: 15.02.2017. 14:31

Zadnja izmjena: 15.02.2017. 16:04

Foto: Ilustracija

U subotu 25. veljače s početkom u 20 sati organizira se 10. humanitarni maskenbal u Medinoj škrinji. Osim dobre zabave uz Kriglbojse i Ivicu Gašparca Gašu bit će to ujedno i prilika da pomognete slijepoj studentici.

Ovogodišnja tema maskenbala je "Nema ograničenja", a najbolje maske bit će nagrađene. Događaj kojega organiziraju članovi New Century Lions Cluba "Varaždin Millennium“ namijenjen je prikupljanju sredstava za stipendiranje Anje Maltarski, studentice treće godine studija sociologije i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Evo kako možete pomoći Anji

Anja je uspješna mlada osoba kojoj potpora itekako mnogo znači obzirom na dodatne potrebe s kojima se susreće u svom obrazovanju. Iznos godišnje stipendije iznosi 6000 kuna. Anji možete pomoći kupnjom ulaznice po cijeni od 70 kuna ili uplatom novčanog iznosa na žiro račun NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM, IBAN HR1723400091510837876 s naznakom "za humanitarni maskenbal". Suorganizator humanitarne akcije je HDS ZAMP, koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za stipendiranje Anje Maltarski.

Akciju možete podržati i izdavanjem poklon-bona koji će se iskoristili kao nagrada za jednu od najboljih maski i/ili nekim drugim poklonima koji će se iskoristiti za tombolu. 
Kontakt osoba za sve upite je Janja Lončar Puček, čiji je e-mail [email protected]

Komentari