ne propustite

Pridružite se online predstavljanju platforme Virtualni inkubator Poslovne zone Ivanec

Objavljeno: 29.02.2024. 08:42

Zadnja izmjena: 29.02.2024. 08:42

Foto: Ilustracija

Poslovna zona Ivanec danas s početkom u 18 sati organizira online predstavljanje inicijative „Zajedno stvaramo virtualnu zajednicu“ i platforme Virtualni inkubator Ivanec te prednosti uključivanja i umrežavanja u digitalnim i virtualnim mrežama koje one nude.

Na praćenje online predstavljanja putem Facebooka pozivaju se svi pratitelji povezanog profila Poslovni Ivanec, ali i svi ostali zainteresirani poduzetnici i građani, kao i poduzetnici početnici i budući poduzetnici, ističu organizatori.. Događaj će se moći pratiti na FB stranici Poslovni Ivanec, na kojoj je kreiran događaj, a očekivano trajanje online događaja je sat vremena, sastojat će se od tri dijela, a provest će ga zaposlenici Poslovne zone Ivanec.

U uvodnom dijelu, direktorica Poslovne zone Lana Labaš predstavit će ideju i smisao stvaranja virtualne zajednice i kako uspostava mreža i networking u virtualnim prostorima uspješno nadograđuje klasične poslovne kontakte i razvija poslovanje s manje troškova i u kraćem vremenu. Zaposlenik Poslovne zone Nikola Turčin detaljno će predstaviti platformu Virtualni inkubator Ivanec, a u trećem dijelu, Marko Krobot iz Poslovne zone će predstaviti sve digitalne i virtualne alate poslovanja koji stoje na raspolaganju poduzetnicima.

Komentari