uključite se

Pridružite se ove subote 'Zelenoj čistki' u Novom Marofu, donosimo detalje

Objavljeno: 22.04.2024. 13:57

Zadnja izmjena: 22.04.2024. 14:00

Foto: Ilustracija

Grad Novi Marof nastavlja s uključivanjem u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj - „Zelena čistka“, koja će se održati dana 27. travnja 2024. (subota) s početkom u 9 i 30 sati, a mjesto okupljanje je u novom dvorištu tvrtke Novokom, Možđenec 1V, Novi Marof.

Cilj kojeg 27. travnja želimo ostvariti jest čišćenje lokacija u smjeru Belskog dola, Bela kamenolom, doline rijeke Lonje, Paka – nadvožnjak, izletište Grebengrad uz cestu i ostalo, u skladu s odazivom građana, navode iz Grada.

- Ovim putem molimo gradske udruge, djelatnike gradskih ustanova i sve građane dobre volje da se odazovu ovoj akciji kako bi uspješno izvršili našu obvezu u sklopu ove kampanje i još bitnije - uredili zagađeni okoliš u našoj neposrednoj blizini - obavjestili su iz Grada.

Grad Novi Marof osigurat će uključivanje komunalne službe u nabavu kontejnera za sakupljanje otpada, odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – lopate, grablje, rukavice, vreće za smeće i ostalo.

- Ipak, iz praktičnih razloga, molimo sudionike akcije da, ako ju posjeduju, ponesu svoju opremu. Prijevoz sudionika akcije do lokacija koje će se uređivati je osiguran, kao i okrjepa po završetku akcije za sve sudionike. Za ostale informacije i detalje u vezi akcije obratiti se Ivani Horvat Dačnik, na e-mail: [email protected], T: 612-744 - dodaju iz Grada.

Komentari