općina trnovec bartolovečki

Prihvaćen proračun Općine Trnovec Bartolovečki vrijedan 3,6 milijuna eura

Objavljeno: 16.12.2022. 19:14

Zadnja izmjena: 16.12.2022. 19:14

Općinsko vijeće Općine Trnovec Bartolovečki na svojoj je posljednjoj ovogodišnjoj sjednici usvojilo proračun za 2023. godinu vrijedan 3,6 milijuna eura s prihodovne strane te 4,6 milijuna eura s rashodovne strane.

Kako je rekla načelnica Verica Vitković, Općina nastavlja ulagati u razvoj sportske i društvene infrastrukture, ali i kapitalne investicije izgradnje Kulturnog centra Trnovec, objekta koji će doprinijeti razvoju društvenog života i održavanju raznih manifestacija, dogradnje zdravstvene ambulante Šemovec i izgradnje dječjeg vrtića u Trnovcu, kao i projekt razvoja infrastrukture širokopojasnog interneta.

- Svi kapitalni projekti imaju za cilj daljnje podizanje standarda života svih naših sumještana. U tome jednako brinemo za sva naša naselja, a poseban naglasak je na mladim obiteljima, najmlađim mještanima. Naime, naše najmlađe pratimo od rođenja do završetka školovanja. Drugačije ni ne želimo jer je ulaganje u mlade ulaganje u budućnost naše Općine - rekla je Vitković.

U idućoj godini u planu su i kapitalne infrastrukturne investicije poput izvanrednog održavanja nogostupa prema Zbelavi, izgradnji nove prometnice između Dravske i Ulice Zeleni put te izgradnji parkirališta kod groblja Šemovec. Također, u idućoj godini u planu je izgradnja LED javne rasvjete. 

Komentari