AMAZING AOE FESTIVAL

Prijavite se za biciklijadu od Varaždina do Svibovca, rafting, vožnja kajakom ili SUP-om

Objavljeno: 02.05.2024. 09:32

Zadnja izmjena: 02.05.2024. 09:36

U subotu 11. svibnja s početkom u 10 sati u organizaciji Turističke zajednice Varaždinske županije održat će se 'Amazing Amazon of Europe Festival' i kroz malu avanturu možete upoznati jedan mali dio velike europske biciklističke rute Amazon of Europe.

Polazak je sa Franjevačkog trga pa se po izlasku iz grada nastavlja po dravskim neasfaltiranim putevima u dužini od oko 10 km do cilja na River Ranchu u Svibovcu Podravskom. Tamo sudionike nakon kratke okrijepe očekuju aktivnosti na Dravi, a možete birati između vožnje kajakom, raftingom ili SUP-om, ili pak ostati na suhom i ići na edukativnu šetnju uz Dravu. 

Za najmlađe se ove godine priprema radionica pod nazivom „Mala Dravantura“. U sklopu nje će animatori učiti djecu kako se spremiti za odlazak u prirodu, koju opremu sobom ponijeti, te kao izraditi skrovište i zapaliti vatru na primitivan način. Moguće je i kupanje u rijeci, a pripremit će se i grah. 

Kartu sa ucrtanom rutom biciklijade možete provjeriti klikom ovdje. Cijeli program je za sudionike besplatan, dolazite na svojim biciklima, a kako je broj sudionika ograničen prijaviti se možete klikom na sljedeći link najkasnije do 9. svibnja 2024. godine. U slučaju lošeg vremena Festival se odgađa za neki povoljniji datum. 

Komentari