humanitarna svrha

Prijavite svoju ekipu na ivanečko natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću

Objavljeno: 08.06.2022. 09:19

Zadnja izmjena: 08.06.2022. 09:19

Grad Ivanec povodom proslave Dana Grada organizira natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću "Ivanečki kotlić", a svi dobrovoljni prilozi od podjele gulaša bit će uplaćeni za humanitarnu akciju Zaklade Grada Ivanca "Pomognimo Dominiku Turčinu da prohoda".

Manifestacija Ivanečki kotlić organizira se u subotu, 25. lipnja, od 9 do 12 sati u parku ispod Osnovne škole (bivši prometni poligon), a generalni sponzor natjecanja je Vugrinec d.o.o. Prijaviti se možete najkasnije do 23. lipnja, a u natjecanju mogu sudjelovati ekipe mjesnih odbora, udruge, DŠR-i, KUD-ovi, sportske ekipe, lovci, ribiči, kvartovske i druge neformalne ekipe s područja grada Ivanca i šire, a dobrodošli su i svi ostali zainteresirani gosti i ekipe.

Organizator u suradnji s generalnim sponzorom osigurava:

  • meso (5 kg junetine po kotliću, mast i dr.)
  • atraktivne nagrade za prvonagrađene ekipe
  • kruh, plastične tanjure i žlice, čaše i salvete, dovoz i odvoz klupa, čišćenje prostora
  • glazbeni ugođaj

Sudionici si moraju osigurati kotlić, plinsku bocu i plamenik (NE loži se na drva), povrće i začine za gulaš. Svaka ekipa koja preuzme sponzoriranu količinu mesa treba za podjelu osigurati najmanje 25 porcija gulaša, u cilju prikupljanja dobrovoljnih priloga za humanitarnu akciju. 

Najbolje gulaše odabrat će prosudbena komisija sastavljena od profesionalnih kuhara, a najuspješnijim kuharskim ekipama bit će dodijeljene nagrade generalnog sponzora, ostalih sponzora i organizatora manifestacije.

Prijave se vrše na broj mobitela 091 557 9770 ili na e-mail adresu [email protected]. Više informacija dostupno je na službenim stranicama Grada Ivanca

Komentari