grad varaždin

Prijavite se na online radionicu i saznajte sve o energetskoj obnovi obiteljskih kuća

Objavljeno: 29.04.2024. 09:09

Regionalna energetska agencija Sjever poziva građane s područja grada Varaždina na online radionicu na kojoj će predstaviti Javni poziv grada Varaždina za sufinanciranje troškova izrade dokumentacije za prijavu na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Grad Varaždin uskoro će na svojoj službenoj web stranici objaviti tekst Javnog poziva. Radionica će biti održana u okviru projekta One Sun Connecting North and South dana 30. travnja 2024. putem komunikacijske platforme Zoom, s početkom u 17:00 sati, dok je sudjelovanje moguće uz obaveznu prethodnu prijavu ovdje.

Javnim pozivom Grada Varaždina sufinancirat će se:

  1.  Troškovi izrade izvješća o energetskom pregledu i energetskog certifikata – maksimalno do 260,00 eura
  2. Trošak izrade glavnog projekta – sa 60% opravdanih troškova, a maksimalno do 400,00 eura po korisniku

Savjetodavnu pomoć i podršku za prijavu projekata na Javni poziv, građanima Varaždina pružat će Regionalna energetska agencija Sjever kojoj se građani Varaždina mogu obratiti telefonski (048 289 241 Marija Somogji Lončarić) ili upitom na mail [email protected]. Uz to, Grad Varaždin je u suradnji s REA Sjever izradio web platformu s mapom solarnog potencijala Grada Varaždina koja pokriva gotovo sve objekte na području grada i svih 9 prigradskih naselja. 

Komentari