'rastimo zajedno'

Prijavite se na radionice za roditelje u Dječjem vrtiću Bambi u Sračincu

Objavljeno: 06.01.2024. 11:38

Zadnja izmjena: 06.01.2024. 11:38

U Dječjem vrtiću Bambi u Sračincu uskoro kreće program radionica 'Rastimo zajedno' namijenjen roditeljima najmlađe djece u dobi do četiri godine života. 

Nastao je kao dio Programa za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo „Prve 3 su najvažnije!“ koji je Ured UNICEF-a u Hrvatskoj započeo još 2006. godine. Svrha programa je omogućiti razmjenu informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču osobni rast i razvoj kompetentnosti roditelja i djeteta. Program će se sastojati od predavanja i radionica gdje se stječu znanja i vještine koje roditeljima koriste u odnosu s djecom, razgovora kojim se izmjenjuju iskustva o rješavanju problema te druženja.  

Program se sastoji od jedanaest dvosatnih radionica, a planirani početak je krajem siječnja. Radionice će provoditi ravnateljica Kristijana Silov, pedagoginja Tihana Blaži i odgojiteljica Ružica Conar, polaznice edukacije za voditelje programa, koja se provodi u stručno-razvojnom centru, u Dječjem vrtiću Radost u Zagrebu. U program se mogu uključiti zainteresirani roditelji s područja Općine Sračinec. Program je potpuno besplatan za roditelje. Za sve informacije vezane uz prijavu molimo Vas da se javite u Dječji vrtić, telefonski ili putem e-maila.

Komentari