Općina Breznički Hum

Prijavite se na natječaj za stipendiju Općine Breznički Hum, evo detalja

Objavljeno: 14.11.2023. 12:58

Zadnja izmjena: 14.11.2023. 12:58

Foto: Arhiva

Općina Breznički Hum raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Općine za akademsku godinu 2023/24. 

Općina Breznički Hum dodjeljuje stipendije studentima koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije u iznos od 70,00 eura mjesečno, a studente koji studiraju u ostalim županijama i inozemstvu 80,00 eura mjesečno. Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju redoviti studenti druge i viših godina studija i to:

  • da su državljani Republike Hrvatske,
  • da imaju prebivalište na području Općine Breznički Hum najmanje pet godina prije podnošenja zahtjeva za dodjelu stipendija,
  • da imaju status redovitog studenta s prosjekom ocjena najmanje 3,5
  • da nisu korisnici drugih novčanih primanja koja imaju obilježja stipendije,
  • da roditelj-student imaju podmirene sve obveze prema Općini u roku utvrđenom uplatnicom, a najkasnije na dan raspisivanja natječaja

Rok za podnošenje zahtjeva je 8 dana od dana objave natječaja  odnosno do zaključno do 22.11.2023. do 15,00 sati bez obzira na način dostave zahtjeva, na adresu Općine Breznički Hum, Breznički Hum 4, 42225 Breznički Hum s naznakom "natječaj - stipendiranje studenata" U postupak rješavanja uzimat će se samo potpuno dokumentirani zahtjevi.

Sve ostale informacije o dokumentima potrebnima za prijavu možete pronaći ovdje

Komentari