prijave u tijeku

Prijavite svoju ekipu za 'Dravski kotlić' - natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću, evo svih detalja

Objavljeno: 04.06.2024. 18:03

Zadnja izmjena: 04.06.2024. 18:03

Foto: Ilustracija

Iz Grada Varaždina pozivaju sve zainteresirane na Dravski kotlić - natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću, koje će se održati povodom 70. godišnjice Gradskog kupališta na Dravi i to 29. lipnja s početkom u 11 sati, a predviđeno trajanje je do 17 sati. 

Organizator događanja je Javna ustanova Gradski bazeni Varaždin, a pokrovitelj je Grad Varaždin. Svoje sudjelovanje možete prijaviti do 24 lipnja. Na natjecanju mogu sudjelovati ekipe poduzeća, udruga, DŠR-a, KUD-ova, sportskih klubova, lovci, ribiči, kvartovske i druge neformalne ekipe s područja grada Varaždina i šire.

Organizator osigurava meso (6 kg junetine po kotliću), atraktivne nagrade za tri najbolje plasirane ekipe, kruh, papirnate posude za serviranje hrane i žlice, salvete, dovoz i odvoz klupa, čišćenje prostora, glazbeni ugođaj. Sudionici sami moraju osigurati kotlić, mast, luk, obavezno plinsku bocu i plamenik, povrće, začine za gulaš i osigurati najmanje 30 porcija za podjelu građanima. 

Program:

  • Kuhanje gulaša: 11.00 – 14.00 sati
  • Predaja gulaša žiriju: najkasnije do 14:10 sati
  • Ocjenjivanje: Najbolje gulaše odabrat će tročlani žiri
  • Nagrade: Trima najuspješnijim ekipama bit će dodijeljene nagrade

Za sve sudionike i posjetitelje – dobra zabava uz tamburaški program sastava Sedef i Krunoslava Čolu.

- Molimo vas da svoju prijavu pošaljete na e-mail adresu: [email protected] do 24. lipnja 2024. Za dodatne informacije možete se obratiti Veri Kanjuga Starčević ili Nikoli Joziću na broj telefona: 042 215 362. Ispunite prijavnicu i prijavite svoju ekipu - dodaju iz Grada Varaždina. 

Komentari