svečani prijem

Prijem u Općini Jalžabet za učenike i mentore sa školskih, županijskih i državnih natjecanja

Objavljeno: 02.09.2022. 13:05

Zadnja izmjena: 02.09.2022. 13:06

Načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar sa svojim je suradnicima upriličio svečani prijam učenika Osnovne škole „Petar Zrinski“ Jalžabet i njihovih mentora koji su sudjelovali na natjecanjima iz znanja i sporta. 

Na školskom natjecanju sudjelovalo je 35 učenika a na županijskom 17 učenika.Uz najljepše želje u budućem obrazovanju učenicima koji su sudjelovali na županijskom ili državnom natjecanju u znanju dodijeljeni su „slatki poklon paketi „ i poklon bon u iznosu od 5.000,00 kuna za kupnju sportske opreme.

Za sve učenike koji su sudjelovali na školskom, županijskom i državnom natjecanju održat će se predstava Grimmix  u Domu kulture Jalžabet u izvedbi Kerekesh teatra. Mentori su dobili poklon aranžman u Paintball-u.

- Ovim činom Općina Jalžabet pokazala je brigu o mladim i marljivim učenicima pružajući podršku svima koji žele učiti. Načelnik Rajko Solar poželio je svima daljnje uspjehe i nastavak vrijednih rezultata. Ovim putem još jednom čestitamo svim učenicima na njihovim školskim uspjesima - poručuju iz Općine Jalžabet.

Komentari