grad novi marof

Priključite se prvom Festivalu nordijskog hodanja i sportske rekreacije u Novom Marofu

Objavljeno: 29.08.2022. 11:06

Zadnja izmjena: 29.08.2022. 11:06

Društvo sportske rekreacije Strmec organizator je NORDIJADE - prvog Festivala nordijskog hodanja i sportske rekreacije koji će se održati u subotu, 3. rujna 2022. godine kod Novog Marofa.

Okupljanje započinje od 9 sati kod društvenog doma u Strmcu Remetinečkom gdje će posjetitelji moći prekontrolirati svoj krvni tlak i izmjeriti razinu šećera u krvi u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije. Uvodni program traje do 10:30 sati kada hodači polaze na dvije rute dužine 5 ili 8 kilometara. Za sve prijavljene hodače biti će organiziran ručak.

Društvo sportske rekreacije Strmec relativno je mlado, ali uspješno društvo koje je u kratkom vremenu postiglo odlične rezultate u nordijskom hodanju, čemu u prilog govori i činjenica da se njihova članica, Katarina Stipan plasirala na svjetsko prvenstvo u ovom sportu. Sve informacije o prijavama možete pročitati na Facebook stranici Nordijade ili poslati upit na mail  dsr.strmec@gmail. Organiziraju i škole nordijskog hodanja, stoga je ovo prilika za uključenje u ovaj zdrav sport. Događanje podupire Grad Novi Marof i Turistička zajednica Grada Novog Marofa.

Komentari