donosimo detalje

Priprema se velika Zelena čistka u Ivancu, evo kad i kako sudjelovati

Objavljeno: 09.04.2024. 13:05

Zadnja izmjena: 09.04.2024. 13:05

Najveća ekološka akcija u Ivancu 'Zelena čistka' ove će se godine, 11. put, ponovno održati na cijelom području grada i to u subotu, 20. travnja. 

Na sudjelovanje u akciji pozvani su građani u mjesnim odborima, sve udruge civilnog društva, planinarska društva, DVD-ovi, DŠR-ovi, lovačka društva, sportski klubovi, osnovne škole i Srednja škola Ivanec, dječji vrtići

Koordinacijski sastanak sa svim sudionicima za Zelenu čistku održat će se u petak, 12. travnja, u 19.30 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ivanec, Nazorova 6/II (zgrada HZZO-a i HZMO-a)

Na sastanku će svi sudionici biti informirani o načinu sortiranja i odvoza prikupljenog otpada, o opskrbi akcijaša vrećama i rukavicama, o prehrani odraslih sudionika, mladih i djece, o komunikaciji s komunalnim redarima i gradskim službama, o medijskom praćenju Zelene čistke.

- Zamolba svim volonterima: ponesite sa sobom popunjenu prijavnicu (u privitku ovoga teksta) kako bi se pravodobno prikupili podaci o lokacijama, vrsti i količini odloženog otpada te o broju sudionika akcije Organizator Zelene čistke je Grad Ivanec u suradnji s Ivkomom. Uključite se i postanite i vi dio Zelene čistke Ivanec 2024. - poručuju iz Grada Ivanca. 

Komentari