obavijest

Privremeno se zatvara parkiralište na Trgu bana Jelačića kod tržnice

Objavljeno: 16.11.2022. 08:40

Zadnja izmjena: 16.11.2022. 08:40

Parkiralište automobila na Trgu bana Jelačića kod varaždinske tržnice bit će privremeno zatvoreno zbog radova, postavljanja senzora i novog iscrtavanja mjesta za parkiranje.

Rok početka izvođenja radova predviđa se za ponedjeljak 21. studenog 2022. godine, te je planirano trajanje istoga oko pet dana, ovisno o vremenskim uvjetima. U navedenom periodu biti će onemogućeno parkiranje vozila na prostoru parkirališta na Trgu bana Jelačića, zbog reorganizacije rasporeda naplatnih parkirališnih mjesta i montaže parkirnih senzora. Riječ je o završnoj fazi realizacije projekta "Uvođenje pametnog prometnog rješenja za inteligentno upravljanje javnim parkirnim površinama Grada Varaždina".

Grad Varaždin je proveo postupak jednostavne nabave u okviru provedbe projekta sufinanciranog  od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost - razvoj pametnih i održivih rješenja i usluga - "Uvođenje pametnog rješenja za inteligentno upravljanje javnim parkirnim površinama grada Varaždina", te je s trgovačkim društvom Mobilisis sklopljen Ugovor o nabavi parking senzora.

Komentari