revoltirani građani

PROBLEM PARKIRANJA Ulica Pavleka Miškine danas je prazna, građani zbog straha od kazni odustali od parkiranja

Objavljeno: 14.02.2017. 09:37

Zadnja izmjena: 14.02.2017. 11:04

Foto: Fotografija čitatelja/Petra Mlinarić

Tokom jučerašnjeg kažnjavanja nepropisnog parkiranja u ulici Mihovila Pavleka Miškine u Varaždinu, saznali smo kako su kazne dobili i stanari te ulice, zaposlenici Vindije, djelatnici Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, kao i Zavoda za vještačenje.

Neslužbeno doznajemo kako navedeni zavodi imaju više od tridesetak zaposlenika, a uz to Zavod za vještačenje pokriva područje od četiri županije, dok Zavod za mirovinsko osiguranje pokriva i Međimursku županiju.

<<Policija podijelila kazne za parkiranje radnicima Vindije i stanarima u Miškininoj!

Samim time, korisnici svakodnevno dolaze, često su to i osobe s invaliditetom kojima je otežano kretanje, a na osiguranih deset parkirnih mjesta, od čega je pet za osobe s invaliditetom, prilično je teško naći slobodno parkirno mjesto. 

Također, neslužbeno doznajemo kako su tokom jučerašnje podjele kazni u iznosu od 300 kuna, građani bili poprilično revoltirani jer ne postoji alternativno rješenje te nemaju gdje ostaviti svoje vozilo.

Ulica Mihovila Pavleka Miškina je slijepa, iz fotografije čitatelja vidimo kakva je situacija u ulici kada su se građani slobodno parkirali, dok iz fotografije do nje, vidimo da je ulica danas gotovo potpuno prazna jer se građani nisu usudili parkirati svoje vozilo.

Komentari